Viferon gel v nose během těhotenství (1 trimestr) t

Mobilní aplikace "Happy Mama" 4.7 Komunikace v aplikaci je mnohem pohodlnější!

Kupte si lepší Nazaval plus, můžete si ho vzít.

A tříska je stále tam. Pokud je napsáno, že můžete Viferon proč ne? To je místní. A pak nosní sliznice nikam nepůjde.

V prvním trimestru jsem otřel herpes na rtu

I já jsem byl během těhotenství nemocný, do nosu mi kapal grifferon a je stále možné, aby svíčka viferon v zadku.

Samozřejmě můžete, předepsal jsem to svému terapeutovi na LCD. Nenahraditelná věc, působí lokálně. Lékárna také řekla, že můžete.

Viferon může! Lepší masti pro profylaxi, ne gel.

Já a gynekolog jsem řekl, a terapeut, jsem rozmazaný po dobu 6 týdnů, všechno bylo v pořádku, pak pokračoval v rozmazání v zimě, můj manžel se stal strašně nemocný chřipkou, ale já ne) A pro prevenci, je to gel, který je vhodný, jsem objasnil.

Lék může být použit během těhotenství, ve standardních instrukcích pro gel jsou údaje. Je také možné použít solné roztoky - například aqualor, které také přispívají k odstranění mikroorganismů z nosní sliznice, a tak zabraňují infekci.

Je možné použít Viferon mast během těhotenství?

Stejně jako u jiných léků, i Viferon mast během těhotenství se používá výhradně po konzultaci s lékařem. Frekvence dávek a dávkování léku by mělo rovněž určit lékaře.

Během těhotenství jsou všechny síly ženského těla zaměřeny na vývoj a tvorbu plodu, který ovlivňuje imunitní systém. Tělo budoucí matky není vystaveno infekci infekčním onemocněním, je nutné zachovat imunitu umělými prostředky. Většina lékařů se domnívá, že během těhotenství můžete a měli byste používat mast (v nose nebo přímo na kůži) nebo gel "Viferon". Lék je schválen pro použití v každém období těhotenství.

Stejně jako mast jsou svíčky Viferon nepostradatelné pro těhotné ženy. Lék nepůsobí negativně na ženu a její plod. V důsledku toho může těhotná žena odmítnout antibiotika, jejichž použití nemá vždy pozitivní vliv na stav celého organismu.

Pozitivní akce

"Viferon" může ovlivnit mnoho virových infekcí. Tato pozitivní kvalita je široce používána pro rehabilitaci a prevenci těhotných žen.

Nemoci, pro které je předepsán „Viferon“ (svíčky):

  • přítomnost chlamydií;
  • trichomoniáza;
  • vaginóza;
  • vaginální kandidóza;
  • mykoplazmóza;
  • hepatitida C a B.

Mast "Viferon" se může zbavit některých nemocí:

  • vaginální herpes;
  • condylomas;
  • chřipka a ARVI (nos a hrdlo);
  • bradavice

Způsob použití

Hlavní složky "Viferon" jsou interferon a tokoferol acetát, stejně jako vitamin C. Interferon je syntetizován v určitém množství v těle každé osoby, ale nestačí bojovat s různými viry. Kromě interferonu má maska ​​Viferon několik dalších složek: acetát tokoferolu, lanolin a vazelínu.

Všechny složky "Viferon" poměrně neškodné, takže mast lze použít i pro těhotné ženy. Dávka léčiva je přiřazena každému jedinci v závislosti na nemoci a formě uvolnění léčiva.

  • Gel "Viferon" se používá poměrně jednoduše. Chcete-li se zbavit jakékoli nemoci, je třeba potřít lék s tenkou vrstvou na postižené kůži. Pro dosažení nejlepšího efektu můžete tento postup provést až třikrát denně. Lék se používá k léčbě vnějších kožních infekcí. Méně prospěšné léky přinese léčbu virových onemocnění sliznic. Během ARVI můžete namazat malé množství gelu na nos, nebo spíše na jeho vnitřní stranu.
  • Standardní instrukce "Viferon" ve formě gelu nebo masti varuje, že použití léku pro léčbu SARS (v nose) by nemělo trvat déle než čtyři týdny.
  • Svíčky "Viferon" se používají mnohem méně často, protože nemají přímý účinek. Návod k použití: svíčky se podávají rektálně jednou nebo dvakrát denně, použití svíček by nemělo trvat déle než 10 dní v řadě.

Těhotné ženy mohou používat masti a gel pro léčbu i v rané fázi těhotenství. Ale svíčky "Viferon" lze použít pouze po 2. trimestru těhotenství přišel (pokyny říkají).

Levnější analog "Viferon" je oxolinová mast, která je v prodeji asi půl století. To je položeno v nose bojovat s viry. Na rozdíl od „Viferonu“ může oxolinová mast v oblasti aplikace způsobit dlouhodobý pocit pálení.

Vedlejší účinky

Bez ohledu na dávkovou formu "Viferon", pokyny pro tento lék neobsahuje informace o jakýchkoli negativních důsledcích po jeho užití. Nelze však překročit přípustnou dávku.

Použití "Viferon" prakticky nezpůsobuje žádné vedlejší účinky. Recenze tohoto léku pouze pozitivní. Většina lidí drogu toleruje, proto se doporučuje těhotným ženám a kojencům. Absolutní záruka však neexistuje u žádného léku, proto je nutné před zahájením léčby přečíst návod k použití.

Mast "Viferon" ve vzácných případech může vyvolat alergické reakce, pokud se použije na sliznici a nos. Tyto nežádoucí reakce probíhají rychle a bez lékařského zásahu. Ale droga ve formě svíček ve vzácných případech způsobuje alergie, která se koná do tří dnů. Pokud se tato forma léku používá nezávisle, bez dozoru lékaře, pak v tomto případě může docházet k narušení v těle. Užívání léků by proto mělo být zahájeno až po konzultaci s lékařem. Pokyny by měly být vždy před očima, abyste věděli, zda můžete tento lék užívat nebo ne.

Recenze

Ženy, které používají "Viferon", téměř vždy zanechávají pozitivní zpětnou vazbu. Výjimkou je malé procento, když hodnocení prozradí o krátkodobých alergických vyrážkách na kůži, které přecházejí na vlastní kůži.

Tolik maminek porodilo zdravé děti včasným použitím přípravku Viferon během těhotenství. Jejich recenze inspirují budoucí maminky, které mají nějaké zdravotní problémy, které mohou být odstraněny pomocí Viferon. Mnozí tvrdí, že oxolinová mast také pomáhá s virovými infekcemi. Jeho pozitivní účinek v plné síle je pozorován při pokládání v nose nebo za víčkem.

Někteří se domnívají, že oxolinová mast není o nic horší než zvládání různých problémů, včetně nachlazení, kdy je třeba lék vstřikovat do hrdla nebo do nosu. Také oxolinová mast je mnohem levnější než její protějšky a není vyráběna zahraničními společnostmi, což je považováno za určitou výhodu při výběru léku.

Během těhotenství se dokonce i jednoduché nemoci někdy dostanou do chronických nemocí, pokud se o ně včas nestaráte. Četné recenze potvrzují, že se s podobným osudem vyhnuli s pomocí Viferona. Místo „Viferon“ lze použít oxolinovou mast, která se již několik desetiletí pozitivně osvědčila. Jeho použití nemá nepříznivý vliv na zdraví plodu a matky, takže mnoho lidí věří, že oxolinová mast by měla být vždy v lékárničce každé ženy.

Může Viferon během těhotenství?

Vytvořte účet nebo se přihlaste, abyste mohli komentovat

Musíte být členem, abyste mohli zanechat komentář.

Vytvořit účet

Zaregistrujte se k účtu. To je snadné!

Přihlaste se

Už jste členem? Přihlaste se zde.

Páska aktivity

Stimulace ovulace

iepurashu odpověděl na Irinu téma v ovulaci a všechno o tom

POLL. Jak jste během těhotenství dosáhli na váze?

Ceres komentoval otázku Natashy + v otázkách

Březnové pásy přivedou ty, kteří velmi čekají!

) v tématu O grafech

Milí milovníci psů!

Alenka_Pelenka // komentovala Babovu otázku v otázkách

Chci mluvit, dobře a hloupou otázku!)

Kama Sutra mistr komentoval otázku Aleny 37 v otázkách

Nosíte oblečení bez podprsenky?

Kisha Kikisha komentovala otázky Nakabyaka v otázkách

Po převodu - režim, pohoda, výtok atd.

Mama_s_etogo_goda odpověděl uživateli Alenka_Pelenka // v oblasti reprodukčních technologií: AI, IVF, ICSI

zvýšené prsní a bolavé bradavky

I-Bookla komentoval otázku uživatele Planyushechka8888 v sekci Otázky

Rozvedl se.

● · ٠ • ● Hnědé oči ● • ٠ · ˙ komentoval otázku uživatele ˙ · • ● ● Hnědé oči ● • ٠ · v otázkách

Váš poslední nákup

Metel_Augusta komentoval Rybolyho otázku v otázkách

Viferon mast během těhotenství: návod a doporučení pro použití, účinnost a recenze maminky

Těhotenství je jednou z nejdůležitějších a nejtěžších fází života každé ženy. Během tohoto období se imunita matky přirozeně snižuje, aby se vyrovnala pravděpodobnost odmítnutí embrya (koneckonců se skládá z 50% otcovy DNA, která je cizí). Významná část rezerv imunitního systému je pak vynaložena na udržení života plodu. Protože ženy jsou v pozici náchylné k různým onemocněním.

Situaci dále komplikuje skutečnost, že lví podíl léků je kategoricky kontraindikován pro budoucí maminky. Jak se však v tomto případě léčí, jak zachovat ochranné funkce těla? Ukazuje se, že mast Viferon během těhotenství předepisuje mnoho lékařů. Tento bezpečný lék účinně pomáhá oslabovat imunitu, aby odolával infekcím virové etiologie.

Zvláštností této drogy je, že v žádném případě neovlivňuje vývoj nebo stav plodu, mateřského organismu. Dopad je zaměřen výhradně na patogenní mikroorganismy. Jako výsledek, dívka v pozici může odmítnout vzít antibiotika.

Viferon během těhotenství

Hlavní aktivní složkou léčiva je protein přirozeného původu - interferon alfa-2b. Je syntetizován v těle každé osoby a používá se k boji proti virům. Přípravek obsahuje také další důležité složky (alfa-tokoferol, kyselina askorbová atd.), Díky kterým jsou virové agens, které pronikly do ženského těla, okamžitě zablokovány, což eliminuje pravděpodobnost jejich následné replikace.

Gel Viferon (mast) lze použít během těhotenství od 14. týdne

Uvedené složky farmaceutického činidla poskytují komplexní antivirový a imunomodulační účinek. Lékaři často předepisují léky na prevenci SARS, herpesu a jiných virových infekcí, a to i v rané fázi porodu, což indikuje bezpečnost léku. Před zahájením terapeutického kurzu je však nutné se poradit s lékařem bez selhání.

Může viferon během těhotenství

Lék je velmi populární mezi ženami v pozici, vzhledem k jeho schopnosti odolávat většině onemocnění virové etiologie bez sebemenší škody na drobky. Gel nebo mast - nejlepší prostředek k potírání genitálních bradavic, bradavic, stomatitidy a herpesu. Rektální čípky se používají jako součást komplexní terapie těla. Ale ne všechno je tak jednoduché a bezpečné, jak bychom chtěli.

Pro budoucí matky je důležité věnovat pozornost řadě bodů týkajících se podávání léku v časném těhotenství:

  1. Použití přípravku v jakékoliv formě je zakázáno během prvního trimestru (až do 14. týdne těhotenství, včetně!).
  2. V raných fázích se mateřský organismus „učí“ žít s embryem, které je mimozemským tělem. Jakékoliv cizí látky mohou způsobit nepředvídatelné účinky.
  3. Až 14 týdnů je tělo globálně přestavováno, proces je doprovázen hormonálními nárazy, ospalostí, únavou a těžkou toxikózou.

Lékaři důrazně nedoporučují zahájit léčbu těhotných žen v prvním trimestru. Během tohoto období by se budoucí matka měla distancovat od léků a potenciálních onemocnění.

Potenciální poškození

Hlavní účinnou látkou viferonu je lidský interferon alfa-2b. Navzdory bezpečnosti látky pro ženy v dané pozici, která byla prohlášena výrobcem, je její použití vhodné pouze v případě, že pozitivní účinek na matku je několikanásobně vyšší než možná rizika pro plod. Odborníci nevylučují možnost potlačení procesů reprodukce fetálních buněk při překročení dávky léčiva.

Nebylo možné experimentálně potvrdit negativní účinek léku na plod, protože testy v takových časných termínech nebyly provedeny. A pouze se zavedením velkých dávek alfa-2b primátů byly zaznamenány případy spontánních potratů.

Popis léčiva

Farmaceutické činidlo je dostupné ve formě mastí, gelových a rektálních čípků. Všechny tyto sloučeniny mohou být používány těhotnými ženami s určitými nuancemi uvedenými v návodu pro léčivo. Aby však jejich účinky na tělo a plod matky byly mimořádně pozitivní, je nutné se poradit s lékařem. Přesné trvání léčby a bezpečné dávkování léku může určit pouze lékař.

Žádná samoléčba není žádná otázka. Účelem léku je vzít v úvahu řadu proměnných (čas, zdravotní stav, rysy průběhu nemoci, tolerance složek atd.), Bez kterých by léčba nedala požadovaný účinek.

Farmakologický účinek

Viferon je látka stimulující imunitní systém založená na lidském interferonu alfa-2b s výrazným antivirovým účinkem. Ve složení linimentu existuje řada pomocných složek, které zvyšují účinek hlavního. Princip mastí je srovnatelný s prací komplexního mechanismu - každý "převod" aktivuje další, posiluje ho. S touto složitou interakcí je tento „stroj“ schopen zpracovat jakékoli virové infekce (kromě HIV).

  • Rekombinantní interferon alfa-2b je protein, který inhibuje replikaci virových buněk inhibicí transkripce. Ve skutečnosti blokuje schopnost patogenů reprodukovat se v lidském těle.
  • Tokoferol acetát - chrání zdravé buňky před patogenními, zvyšuje odolnost jejich membrán vůči pronikání, neutralizuje zánět, aktivuje regeneraci tkání.
  • Vitamin C - interakce s tokoferolem zvyšuje účinek interferonu, eliminuje riziko nežádoucích účinků.

Vzhledem k tomu, že se expozice provádí lokálně, uvedené látky vstupují okamžitě do problémové oblasti, neutralizují patogeny.

Forma uvolnění a složení

Mast je k dispozici v 6 a 12 g hliníkových zkumavkách, stejně jako 12 g sklenic polystyrenu. Každý lék je dodáván v kartonové krabici s názvem. Balení je doplněno poznámkou k linimentu.

Podle výrobce pro 1 g masťového složení odpovídá:

  • alfa-2b (lidský interferon) - 36 000 - 40 000 IU;
  • tokoferol acetát;
  • Pomocné látky: lékařská vazelína, broskvový olej, voda, lanolin atd.

Prádlo má střední hustotu konzistence, s převahou bílé. Přítomnost vůně lanolinu.

Návod k použití

Před použitím farmaceutického přípravku je důležité se poradit se svým lékařem. Pomůže určit optimální dávkování a úroveň možných rizik pro plod. Pokud neexistují žádné kontraindikace, je použití povoleno v souladu s návodem k použití.

  1. Problémová oblast kůže je ošetřena antiseptikem (chlorhexadin, Miramistin atd.).
  2. Masťová kompozice se aplikuje na léze postižené pokožky, rovnoměrně rozděluje liniment s tenkou vrstvou (pro zónu 5x5 cm postačuje 0,5-1 g masti).
  3. Frekvence léčby - 3-4 krát denně.
  4. Limitující doba trvání léčby je 7 dní.

Přípravek lze aplikovat na nosní sliznici (s ARVI). Dopad je lokální povahy (zpracovává se malá plocha dermis), takže pro plod nejsou s takovou léčbou spojeny žádné negativní důsledky.

Pokud hovoříme o léčbě vaginální kandidózy (v chronické nebo akutní formě), vaginálním herpesu nebo vaginóze, je nutné vyhledat pomoc lékaře, protože tato onemocnění jsou často doprovázena rozvojem bakteriálních komplikací. Mohou být nebezpečné pro zdraví plodu.

Indikace a kontraindikace

Viferon mast účinně potlačuje aktivitu mnoha virových infekcí. Díky tomu je velmi populární mezi ženami v této pozici. Indikace pro použití masti: t

  • bradavice, papilomy a jiné novotvary v důsledku aktivity HPV;
  • akutní respirační virové infekce, chřipka (včetně nachlazení, rýma) - je nejúčinnější užívat léčivo v raných stadiích nemoci;
  • condylomas;
  • vaginální herpes.

Před použitím byste měli být vyšetřeni a poraďte se s lékařem, protože pro každého pacienta je dávkování nastaveno individuálně. Lék je snadno snášen nemocnými, i když jde o ženy v situaci.

Neexistují žádné kontraindikace pro tento lék, ale je lepší odmítnout lék v případě vysoké individuální citlivosti organismu na jeho složky. Složení se nevztahuje na děti do 1 roku věku.

Schéma užívání během těhotenství

Optimální léčebný režim a příslušná dávka je určena výhradně lékařem. Příslušné informace jsou uvedeny v receptu. V souladu s pokyny:

  1. Na problémovou oblast se nanese mast (10 mm) a jemně se otře. Procedura se opakuje nejméně 4 krát denně. Délka kurzu je omezena na 7 dní.
  2. Mast (5-10 mm) je rovnoměrně rozložena v nose přes sliznici, nejméně 2-3 krát denně, s výjimkou spánku. Trvání léčby je 5 dnů.
  3. Schéma zavedení rektálních čípků se volí individuálně pro každého pacienta vzhledem k velkému počtu vedlejších účinků.

Protože liniment působí lokálně, je často používán nezávisle. V případě svíček je to nepřijatelné, protože v těle dochází k systémovému účinku na tělo a matku a dítě.

Vedlejší účinky

Ošetření pokožky mastí Viferon nezpůsobuje vedlejší účinky, a to díky své dobré toleranci tělem. Pokud mluvíme o léčbě nosní sliznice, možná krátký pocit pálení, kýchání nebo rinorea. Jedná se o vedlejší účinky alergické povahy, proto se vyznačují slabým a přechodným účinkem. Nevyžadují zásah pacienta. Po zrušení drogy zmizí.

Analogy

Lékárny jsou široce reprezentovány analogy Viferon, ale pouze lékař může vyzvednout plnohodnotnou náhradu. Substituce se liší svou účinnou látkou a farmakologickými vlastnostmi, cenou. Nejčastěji lékaři předepisují takové náhražky za liniment:

Je důležité si uvědomit, že mast nemá přímé analogy, a proto při volbě náhražky je věnována zvláštní pozornost vlastnostem léčiva, kontraindikacím.

Recenze Viferon během těhotenství

Pokud budete studovat recenze o použití masti Viferon ženy v situaci, je snadné vidět, že jsou většinou pozitivní. To není překvapující, protože lék je velmi populární mezi ženami v této pozici, byl používán po dlouhou dobu a je velmi účinný.

Natali, 26 let, Gorny-Altai

Mumie drahá, poradit univerzální antivirotiku pro těhotné ženy! Četl jsem hodně o Viferonovi a recenze jsou dobré o této masti, ale jak bezpečné je používat během 16. týdne těhotenství? Je možné léčit nos pro profylaktické účely?

Olga, 28 let, Pskov

Od dětství se herpes „nedostává z rtů“, zejména během chladného období a nachlazení. Zacvakl bolest v acykloviru a všechno prošlo. Už v 12. týdnu těhotenství a nyní na rtech si opět všimla „hostů“ v podobě malé vyrážky. Lékař doporučil gel Viferon a navíc acyklovirku. Vyrážka opravdu prošla, ale 2 týdny a rty jsou trochu oteklé. Myslím, že jestli se rozmělníme acyklovir, není to často?

Elina, 29 let, Kemerovo

Pomozte mammies! Už v posledních týdnech, a nyní sebral SARS. Co je lepší použít proti onemocnění - svíčky, gel nebo mast Viferon? Je nebezpečné brát bez lékařského předpisu? Antibiotikum, které mi bylo předepsáno, nepomohlo vůbec, můj stav se zhoršuje každý den, takže jsem se rozhodl použít osvědčenou mast. Ale pochybnosti jsou trochu „škrábání“, nechci riskovat zdraví dítěte. Podělte se o své zkušenosti, kdyby to někdo měl!

Je možné svíčky Viferon během těhotenství

Svíčky Viferon předepsané během těhotenství k posílení imunitního systému a vyrovnat se s různými virové, nachlazení. V první řadě žena trpí imunitním systémem a tělo je náchylné k onemocněním.

Hlavní výhodou tohoto léku je, že nemá žádné negativní důsledky pro plod. Viferon během těhotenství umožňuje významně snížit užívání antibiotik.

  • hlavní účinnou látkou je interferon a-2b;
  • pomocné látky: acetát tokoferolu, askorbát sodný, kyselina askorbová;
  • Základem drogy je kakaové máslo, tuk.

Léčba různých virových onemocnění

Tento lék je ve formě bílo žluté kulky. Průměr je 1 cm a díky tomuto průměru se snadno dostávají do střeva.

Důležité vlastnosti léčiva

Na co se tyto svíčky používají? Používají se pro tato onemocnění:

  • ARVI;
  • chřipka;
  • kandidóza;
  • vaginální ureaplasmóza;
  • bakteriální vaginóza;
  • chlamydie;
  • trichomoniáza;
  • Hepatitida B, C;
  • infekce cytomegalovirem.

K prevenci a udržení imunity se používají také svíčky Viferon během těhotenství. Hlavní účinnou látkou je interferon, vlastnosti jsou podobné těm, které produkuje tělo. Bojují s infekcemi, viry, rychle snižují teplotu a působí antibakteriálně.

Díky obsaženým vitamínům C a E je zvýšena ochranná funkce organismu.

Vlastnosti použití svíček

Lék je schválen pro použití pouze od čtrnáctého týdne těhotenství, ve druhém trimestru. Důvodem je skutečnost, že studie byly prováděny pouze od 14. týdne. Při kojení lze lék použít.

V této tabulce můžete vidět, kdy si můžete vzít tento lék, ve kterém nemoci, stejně jako kontraindikace.

  1. Virová onemocnění (chřipka, ARVI).
  2. Hepatitida.
  3. Vaginální urealasmóza.
  4. Kandidóza v pochvě.
  5. Chlamydie.
  6. Vaginóza.
  1. Virová onemocnění (chřipka, ARVI).
  2. Hepatitida.
  3. Vaginální urealasmóza.
  4. Kandidóza v pochvě.
  5. Chlamydie.
  6. Vaginóza.

Lze užívat pouze od 14. týdne těhotenství

Před použitím přípravku Viferon během těhotenství je nutná povinná konzultace s lékařem. Přípravek musí být užíván pod dohledem lékaře, aby nedošlo k poškození sebe a nenarozeného dítěte.

Správné užívání léků

Do konečníku se rektálně injikují svíčky. Roztaví se ve vašich rukou, takže před použitím je můžete několik minut vložit do chladničky.

Návod k použití.

  1. Opatrně otevřete obal.
  2. Po rozmazání špičky vodou rozpustnou mastí, která neobsahuje vazelínu. Pokud ne, pak jen hrot navlhčete trochou vody.
  3. Do konečníku byste neměli vcházet více než dvakrát denně, ne déle než 10 dnů.

Svíčky Viferon by měl být během těhotenství používán jako další lék k hlavní terapii. Před použitím je nutná konzultace s ošetřujícím lékařem (gynekolog, praktický lékař, imunolog).

Je třeba se poradit s lékařem

Svíčky mohou být použity za necelých dvanáct hodin. Zvažte správné použití pro nemoci.

  1. Herpetická infekce. Dávka by měla být 1000000 IU. Vkládáme 2x denně jednu svíčku po dobu 10 dnů.
  2. Virová hepatitida. Dávka je 500 000 IU. Vkládáme také 2x denně, 1 svíčku po dobu 10 dnů.
  3. Chlad a viry. Vyžaduje se minimální dávka 150000 IU. Zadejte 2 krát denně na 1 svíčku po dobu 5 dnů.

Během těhotenství můžete mít infekci herpes. To může být vyléčeno Viferon masti, použití tenké vrstvy na postižené oblasti. Poté, co potřebujete jemně třít. Působení této masti je okamžitě na postiženém místě. Lék se používá dvakrát nebo třikrát denně po dobu jednoho týdne.

Trvání léčby závisí na tom, jak komplexní je nemoc. Musíte se poradit s lékařem.

Možné nežádoucí účinky

Neexistují prakticky žádné vedlejší účinky. Viferon neovlivňuje játra a vnitřní orgány, proto jsou nemožné patologické projevy. Velmi vzácně může být svědění, vyrážka, alergická reakce, nepříjemné pocity v blízkosti konečníku. Ale uplyne pár dní po skončení léku.

Lék je dobře kombinován s jinými léky. Pokud máte během aplikace přípravku Viferon zácpu, musíte se poradit s lékařem a vytvořit klystýr.

Lék uchovávejte v místnosti, která je nepřístupná slunečnímu záření, při teplotě 3 až 9 stupňů. Zabraňte kontaktu s dětmi. Doba použitelnosti je dva roky. Po použití je zakázáno. Při nákupu léku na předpis od lékaře není potřeba.

Zde je návod, jak mluvit o přípravku Viferon během těhotenství.

Doporučuji používat tyto svíčky pro nachlazení a pro léčbu herpes onemocnění. Použil jsem druhý trimestr, šel jsem k doktorovi. Protože moje imunita byla zcela oslabena, dostala jsem chřipku. Gynekolog mi předepsal tento lék. Aplikuje se deset dní dvakrát. Pomohla mi hodně, rychle jsem se zotavila. Narodil se zdravé dítě.

Slyšel jsem o této droze, ale nevěnoval jí pozornost, dokud jsem neotěhotněla. Zima. Moje záchrana byla svíčky Viferon 2, které se používají během těhotenství. Může být použit pro prevenci a léčbu nachlazení. V balení bylo 10 svíček. Měl jsem jich dost na 5 dní. Nevím jak, ale můj stav se výrazně zlepšil. Pracuje samozřejmě pouze v kombinaci s jinými léky. Samotné svíčky nevyléčí chlad. Vypláchla jsem si hrdlo, pshikala nos a tak dále. Za 4 dny mi rostla imunita a začal jsem se cítit mnohem lépe. Pokud se tedy někdo ptá, zda lze Viferon použít během těhotenství, říkám ano.

Jsem rád, že jsem během těhotenství neměl žádné zvláštní komplikace. Jediná věc, která se někde objevila, je SARS. I lékař předepsal tento lék. To je velmi pohodlné použití, a já také neměl žádné vedlejší účinky. A dítě se narodilo bez neřesti. A tak jsem se velmi bála, jak málo to bude. Jsem ráda, že životnost je velká, může být uložena v chladničce na dlouhou dobu. Ale jedna věc, jedou někde za půl hodiny... musí dlouho ležet... to není moc příjemné. A tak docela dobrý nástroj. No, cena Viferonu není příliš velká, ale neřekla bych to málo.

Masť viferon během těhotenství recenze

NeonKa »Ne 16.9.2007 17:16

Nikolina »Ne 16.9.2007 18:06 hod

Lizi »Ne 16.9.2007 18:42

NeonKa »Po 17.9.2007 12:00

Lizi »Po 17. září 2007 21:59

Re: Viferon mast

FeAllochka »Út 14. 4. 2009 15:35

Re: Viferon mast

Miriam »Ne 19.4.2009 21:05 hod

Imunomodulační a antivirové léčivo. Interferonový lidský rekombinantní alfa-2 má výrazné antivirové, antiproliferační a imunomodulační vlastnosti. Komplexní složení léčiva způsobuje řadu dalších dodatečných účinků: v přítomnosti tokoferol acetátu se zvyšuje specifická antivirová aktivita interferonu lidského rekombinantního alfa-2 a zvyšuje se jeho imunomodulační účinek (stimulace fagocytové funkce neutrofilů v lézích). Tokoferol acetát, který je vysoce aktivním antioxidantem, má výrazné protizánětlivé, membránově stabilizující a regenerační vlastnosti.

Při externí a lokální aplikaci je systémová adsorpce interferonu nízká.

Indikace pro použití

Pro léčení virových (včetně herpes) lézí kůže a sliznic různých lokalizací.

Dávkování a podávání.
Masti se aplikuje tenkou vrstvou na léze 3-4 krát denně a jemně se třese, doba trvání léčby je 5-7 dnů. Doporučuje se zahájit léčbu okamžitě, jakmile se objeví první známky poškození kůže a sliznic (svědění, pálení, zarudnutí). Při léčbě rekurentního herpesu je žádoucí zahájit léčbu v prodromálním období nebo na samém počátku nástupu příznaků relapsu.

Užívání během těhotenství a kojení.

Vzhledem k tomu, že vnější a lokální aplikace systémové adsorpce interferonu je nízká a léčivo má účinek pouze v lézi, je možné lék Viferon, mast během těhotenství a laktace použít.

Re: Viferon mast

Miriam »Pá 19. dubna 2009 21:08 hod

Indikace pro použití:
Virová onemocnění očí, kůže, virové rýmy (zánět nosní sliznice způsobený virem). S preventivním účelem se používá s chřipkou. Pro léčbu vezikuly a pásového oparu, bradavic, molluscum contagiosum, herpetiformní dermatitidy Dühring (zánět kůže způsobený nejasnými důvody a projevující se svěděním, plačící vyrážkou), šupinatým lišejníkem.


Způsob použití:
Navenek, při léčbě adenovirové keratokonjunktivitidy (kombinovaný zánět rohovky a vnější membrány oční bulvy způsobené adenovirem), virová keratitida (zánět rohovky) - pro oční víčka 0,25% mast 1-3 krát denně. Pro léčbu virové rýmy namažte sliznici nosní sliznice 2-3 krát denně po dobu 3-4 dnů a pro prevenci chřipky 2krát denně během období zotavení a maximálního rozvoje epidemie epidemie chřipky (po dobu 25 dnů) nebo během kontaktu. s nemocnou chřipkou.
S jednoduchým, vesikulárním a pásovým oparem, molluscum contagiosum a dalšími kožními onemocněními aplikujte 3% mast na poškozené kůže 2-3krát denně po dobu 2 týdnů. - 2 měsíce

Vedlejší účinky:
Rychlý pocit pálení.

Kontraindikace:
Přecitlivělost na léčivo.

Re: Viferon mast

Miriam »Pá 19. dubna 2009 21:09

Během těhotenství, nachlazení, jako každý jiný, vždy chcete vyhnout. Pokud se vám to ale nepodařilo, zejména nyní, když viry zintenzivňují své zákeřné aktivity, věnujte pozornost našim doporučením pro používání různých metod léčby a brzy se zlepšte!

SARS - akutní respirační virová infekce (akutní katar horních cest dýchacích) je způsobena speciálním virem, který uvolňuje pacienta při kašli, kýchání nebo mluvení.

U těhotných žen neexistuje žádná zvláštní predispozice k infekci, ale respirační infekce infekční a virové povahy u těhotných žen jsou často závažnější a způsobují více komplikací.

Jak ukázaly vědecké studie ruských vědců, virová onemocnění zvyšují riziko potratů, zejména v raných fázích.

Podle odborníků oddělení infekčních nemocí v předních moskevských porodních nemocnicích v Moskvě, než vyrazíte na ulici, můžete mazat nosní sliznici pomocí OXOLINE 0,25%. Toto doporučení platí také pro první trimestr těhotenství, kdy je požití léků extrémně nežádoucí a prevence a léčba se nejlépe provádí pomocí bezpečných lidových prostředků, o nichž budeme diskutovat později.

Po dobu 16 týdnů můžete užívat DIBAZOL v dávce, kterou určí Váš ošetřující lékař.

V článku „Imunita je jako pevnost“, kde je kladen důraz na přírodní produkty a lidové prostředky, jsme hovořili více o posilování obranyschopnosti těla.

Nevím, kdo řekl, že je nemožné rozmazat oxalinkou?
embryotoxický účinek není vidět a chřipka je mnohem nebezpečnější komplikací.
Je důležité aplikovat oxalink před odchodem, nejlépe bavlněným tamponem a vycházejícím z ulice, opláchnout a aplikovat nový olej (aby se zabránilo virům přes nosní sliznici).
tak viferon a oxalinka nejsou kontraindikovány ani v prvním trimestru

Re: Viferon mast

SIBIR »So 18.7.2009 14:59

Re: Viferon mast

Ukrajinština »Po 30.8.2010 4:16

Ukrajinština


Pověst:

Re: Viferon mast

Shiva_amante »Po 8. listopadu 2010 12:59

Nosím nosem viferonovou mast na dítě (a na sebe), když jdeme k lékaři, všechno je v pořádku)) Jediná věc, která mě mýlí, je, že může být uložena pouze v chladničce a já jsem několikrát zapomněla odstranit, doufám, že úplně ztratila své vlastnosti z neztratil

Re: Viferon mast

Samael »Pá 02.6.2017 17:51

Kdo je teď na konferenci

Aktuálně prohlížíte toto fórum: žádné registrované uživatele a hosty: 0

VIFERON

Наруж Mast pro vnější a lokální aplikaci žluté nebo nažloutlé bílé barvy, viskózní, homogenní, se specifickou vůní lanolinu.

Pomocné látky: tokoferol acetát - 20 mg, bezvodý lanolin - 340 mg, lékařská vazelína - 450 mg, broskvový olej - 120 mg, čištěná voda - do 1 g.

6 g - hliníkové trubky (1) - lepenkové krabice.
12 g - hliníkové trubky (1) - lepenkové krabice.
12 g - polystyrénové plechovky (1) - kartonové krabice.

Imunomodulační a antivirové léčivo. Interferonový lidský rekombinantní alfa-2 má výrazné antivirové, antiproliferační a imunomodulační vlastnosti. V přítomnosti pomocných látek, které jsou součástí přípravku (antioxidant tokoferol acetátu), se zvyšuje specifická antivirová aktivita interferonu lidského rekombinantního alfa-2 a zvyšuje se jeho imunomodulační účinek (stimulace fagocytové funkce neutrofilů v lézích).

Při lokální a lokální aplikaci je systémová absorpce interferonu nízká.

- léčba herpetických infekcí (Herpes simplex typu 1 a 2) kůže a sliznic různých lokalizací;

- jako součást komplexní léčby chřipky a jiných akutních respiračních virových infekcí u dětí ve věku od 1 roku.

- věk dětí do 1 roku;

- přecitlivělost na léčivo.

V případě infekce herpes, mast se aplikuje tenkou vrstvou na léze 3-4 krát / den, doba trvání léčby je 5-7 dnů.

Doporučuje se zahájit léčbu okamžitě, jakmile se objeví první známky poškození kůže a sliznic (svědění, pálení, zarudnutí). Při léčbě rekurentního herpesu je vhodnější zahájit léčbu v prodromálním období nebo na samém počátku nástupu příznaků relapsu.

Pro léčbu chřipkových a jiných akutních respiračních virových infekcí se masť aplikuje v tenké vrstvě na sliznici nosních průchodů: děti ve věku od 1 do 2 let - 2500 ME (1 hrášek 0,5 cm v průměru) 3krát denně, děti od 2 do 12 let - 2500 ME (1 hrášek o průměru 0,5 cm) 4 krát denně, děti a mladiství ve věku 12 až 18 let - 5000 ME (1 hrášek o průměru 1 cm) 4 krát denně. Délka léčby je 5 dnů.

Ve většině případů je lék Viferon, mast pro vnější a místní použití, dobře snášen. Při aplikaci na nosní sliznici jsou vedlejší účinky (rhinorrhea, kýchání, pálení nosní sliznice) slabé a přechodné povahy a samy zmizí po vysazení léku.

Léčivo Viferon, mast pro vnější a lokální použití, je kompatibilní a dobře kombinované se všemi léky používanými při léčbě akutních respiračních virových infekcí, včetně chřipkových, virových (herpes) lézí kůže a sliznic.

Vzhledem k tomu, že vnější a lokální aplikace systémové absorpce interferonu je nízká a léčivo má účinek pouze v lézi, je možné lék Viferon používat ve formě masti během těhotenství a laktace (kojení).

Léčivo je kontraindikováno pro použití u dětí do 1 roku věku.

Léčivo by mělo být skladováno a přepravováno v souladu s SP 3.3.2.1248-03 při teplotě od 2 ° C do 8 ° C. Masti by měly být uchovávány mimo dosah dětí, chráněny před světlem. Doba použitelnosti - 1 rok.

Otevřená hliníková trubice by měla být skladována v chladničce po dobu 1 měsíce.

Otevřená nádoba z polystyrenu by měla být skladována v chladničce déle než 14 dnů.

svíčky viferon

Na stránkách projektu Mail.ru Děti nejsou povoleny komentáře, které porušují právní předpisy Ruské federace, propagandy a protivědní výpovědi, reklamu, urážky autorů publikací, dalších panelistů a moderátorů. Všechny zprávy s hypertextovými odkazy jsou také vymazány.

Uživatelské účty, které systematicky porušují pravidla, budou blokovány a všechny zprávy zůstanou odstraněny.

Pokud si všimnete zprávy, která porušuje tato pravidla, klikněte na tlačítko "Zpráva". Moderátoři při první příležitosti mu budou věnovat pozornost.

Kontaktování administrace projektu je možné prostřednictvím formuláře zpětné vazby.

Mohu používat Viferon mast během těhotenství

Přichází chřipková sezóna! Těhotenství a porod

Řekni mi, může někdo vědět, jaké léky lze použít k prevenci chřipkových onemocnění. Vím, že tento lék "Interfiron" (to je kape do mého nosu), ale já prostě nevím, zda je to možné během těhotenství. Také znám nějakou mast, aplikujete ji na nosní sliznici, zdá se, že vás chrání. Je to velmi nutné, už 2 lidé v práci jsou nemocní: (Nechtěl bych být příští

Jak se léčí Viferonem? Dětská medicína

Někdo může navrhnout léčbu přípravkem Viferon (svíčky) na nachlazení pro dítě ve věku 10 měsíců.

Prevence mast Viferon

Otázka člena skupiny: „Řekni mi, co jiného může být použito pro prevenci a zda má Viferon mast dostatečnou prevenci, nosím s sebou vždycky a pravidelně mačím své dítě?“ Otázky jsou přijímány poštou na [email protected] Rádi vám pomůžeme! Aktivně se účastníme, diskutujeme, vaše zkušenosti mohou být pro někoho užitečné! Potřebujete radu lékaře? [link-1] Otázky a komentáře existují pro vzdělávací a vysvětlující účely a neměly by se používat.

Těhotenství, malé dítě - ARVI

Otázka člena skupiny: „Olesya, mám pro tebe dvě otázky, onemocněla jsem z koryta ORVI, ale všechno je komplikováno tím, že mám 20 týdnů těhotenství, nevím, co mám dělat, doktor mi řekl, že pije teplé nápoje a všechno, nic víc, ale já je to děsivé, jsem nemocný po dobu 4 dnů, ale není tam žádné použití. Druhá otázka je, že zítra přinese babička dítě, obává se, že ji mohu nakazit, co mám dělat? »Otázky jsou přijímány poštou na adresu [email protected] Aktivně se účastníme, diskutujeme, s někým.

Časté nachlazení a dítě

Otázka člena skupiny: „Dobré odpoledne, prosím, řekni mi, chytil jsem studený, zřejmě dobře oblečený, když jsme chodili (herpes vyskočil na rty, problémem je, že máme GV, jak ho rozmazat, jak nemůžu nakazit dítě? Můžu také cítit hrdlo v nose Vyschnout, jak se mám léčit? “Otázky jsou přijímány poštou na [email protected] Budeme vždy rádi, pomůžeme, aktivně se účastníme, projednáme, vaše zkušenosti mohou být pro někoho užitečné! a připomínky.

V sezóně, nachlazení gelem VIFERON

V chladném období se problematika prevence chřipky a ARVI stává obzvláště akutní. Interferonové přípravky mají dlouhodobě prokázané vlastnosti v boji proti nachlazení a gelová forma gelu VIFERON ho činí pohodlnějším. Byla zjištěna snížená schopnost organismu produkovat interferony a potřeba další prevence pomocí gelu Viferon: · U dětí, které jsou uměle krmeny • U těch, kteří jsou často nemocní, žijí v nepříznivé environmentální situaci · U dětí, které byly vystaveny.

Interferon - imunitní asistent

Obranný systém těla je velmi složitý. Imunitní systém je souborem specifických buněk a molekul, které bojují společně se všemi druhy infekcí. Měla by poskytovat spolehlivou ochranu proti napadení cizích těles a organismů. Úkolem imunity je chránit tělo před patogenními mikroorganismy a cizími látkami. A pokud imunita z nějakého důvodu oslabí, vážná nemoc může dokonce způsobit ne příliš nebezpečnou infekci. Nejprve reaguje na pronikání virů do těla.

Buďte připraveni na chladnou sezónu!

Studená sezóna není daleko, ale je vhodné se na ni předem připravit. A léto je na to skvělé! V zájmu zachování imunity v letním období se doporučuje: 1) Opřít se o čerstvou zeleninu a ovoce 2) Trávit co nejvíce času na čerstvém vzduchu 3) Opalovat se 4) Nezanedbávat vodní procedury ve vodě 5) Dostatek spánku 6) Jíst správně 7) Sportovat JAK NEMOCIT? Všechna tato opatření přispějí k větší odolnosti imunitního systému vůči infekcím.

Viferon. Dětská medicína

Koupené svíčky se zde často zmiňují Viferon, ale není zde uveden "způsob použití" (kolik a kdy). Dítě 2,5, začal chodit do mateřské školy. Řekněte mi, jak je použít k prevenci nachlazení, prosím!

Viferon. Náhle! Dětská medicína

Dívky, řekni mi, jak často můžeš dát Viferonovi. Pokud jste před týdnem dokončili kurz, je to dnes možné?

Můžeš. Přestávka mezi kurzy je 5-7 dnů.
Číst:

Složení a uvolňovací forma

Čípky: balení po 10 a 20 ks.
1 supp.
lidský rekombinantní interferon alfa-2b 150 tisíc IU
-"- 500 tis
-"- 1 milion ME."
Další složky: acetát tokoferolu (jako 5% roztok oleje), kyselina askorbová, kakaové máslo.

Příprava lidského rekombinantního interferonu alfa-2b.
Má antivirové, imunomodulační a antiproliferativní účinky. Pod vlivem interferonu v těle se zvyšuje aktivita přirozených zabíječských buněk, pomocných T-buněk, cytotoxických T-lymfocytů, fagocytární aktivity, intenzity diferenciace lymfocytů B-lymfocytů a exprese antigenů MHC typu I a II.
Lék také přímo inhibuje replikaci a transkripci virů, chlamydií.
Bylo zjištěno, že při použití přípravku Viferon po dobu dvou let se nevytvářejí žádné protilátky, které by neutralizovaly antivirovou aktivitu rekombinantního interferonu alfa-2b.
Použití přípravku Viferon může významně snížit dávku a dobu trvání léčby antibiotiky, hormony a cytotoxickými léky.
Vlastnosti zavedení lékové formy poskytují dlouhodobou cirkulaci v krvi interferonu alfa-2b.

- při komplexní léčbě infekčních a zánětlivých onemocnění u novorozenců (včetně předčasně narozených dětí) dětí: SARS, pneumonie (bakteriální, virová, chlamydia), meningitida, sepse, specifická intrauterinní infekce (chlamydie, herpes, cytomegalovirová infekce, enterovirové infekce, viscerální kandidóza, mykoplazmóza);

- jako součást komplexní terapie chronické virové hepatitidy B, C, D u dětí, stejně jako při léčbě chronické virové hepatitidy s výrazným stupněm aktivity a cirhózy jater pomocí výměny plazmy a hemosorpce;

- u těhotných žen s urogenitální infekcí (chlamydie, genitální herpes, cytomegalovirová infekce, ureaplasmóza, trichomoniáza, gardnerelóza, infekce lidského papilomaviru, bakteriální vaginóza, recidivující vaginální kandidóza, mykoplazmóza);

V rámci komplexní terapie infekčních a zánětlivých onemocnění jsou novorozencům (včetně předčasně narozených dětí) předepsány čípky obsahující 150 tisíc IU interferonu alfa-2b.
Novorozenci (včetně předčasně narozených) dětí s gestačním věkem vyšším než 34 týdnů, lék je předepsán 1 čípek 2 krát denně s intervalem 12 hodin.
Předčasně narozené děti s gestačním věkem kratším než 34 týdnů - 1 čípek 3x denně s intervalem 8 hodin Průběh léčby je 5 dnů.
Doporučený počet kurzů Viferona s různými infekčními a zánětlivými onemocněními u novorozenců (včetně předčasně narozených) dětí: SARS - 1 kurz; pneumonie (bakteriální - 1-2 cykly, virová - 1 průběh, chlamydia - 1 cyklus); sepse - 2-3 kursy; meningitida - 1-2 cykly; herpes infekce - 2 kurzy; enterovirová infekce - 1-2 cykly; cytomegalovirová infekce - 2-3 cykly; Mykoplazmóza - 2-3 cykly. Přestávka mezi kurzy je 5 dnů.
V komplexní terapii chronické virové hepatitidy B, C, D jsou dětem do 7 let předepsány čípky obsahující 500 tisíc IU interferonu alfa-2b, dětem starším 7 let jsou předepsány čípky obsahující 1 milión IU interferonu alfa 2b: 2 čípky / den s intervalem 12 hodin denně po dobu 10 dnů; pak jsou předepsány 2 čípky / den s intervalem 12 hodin 3krát týdně každý druhý den po dobu 6-12 měsíců.
Při chronické hepatitidě je předepsaný stupeň aktivity a cirhóza jater před plazmaferézou a / nebo hemosorpcí předepsán 2 čípky denně s intervalem 12 hodin denně po dobu 14 dnů. Děti do 7 let mají předepsané čípky obsahující 150 tisíc IU interferonu alfa-2b, děti starší 7 let mají předepsané čípky obsahující 500 tisíc IU interferonu alfa 2b.
V komplexní léčbě těhotných žen s urogenitální infekcí s gestačním věkem od 28 do 34 týdnů jsou předepsány čípky obsahující 150 tisíc IU interferonu alfa-2b a 2 čípky / den s intervalem 12 hodin každý druhý den. Průběh léčby je 10 čípků. Od 35 týdnů před porodem jsou předepsány čípky obsahující 500 tisíc IU interferonu alfa-2b, 2 čípky denně s intervalem 12 hodin denně. Průběh léčby je 5 dnů. Na 12 týdnů je předepsáno celkem 7 kurzů. Přestávka mezi kurzy je 7 dní. Trvání léčby je určeno dynamikou klinických a laboratorních parametrů.

Při aplikaci podle indikací v doporučených dávkách nebyly zjištěny vedlejší účinky.

- přecitlivělost na kakaové máslo.

Těhotenství a kojení

Možná je užívání přípravku Viferon během těhotenství podle indikací.

Pro léčbu širokého spektra infekčních a zánětlivých onemocnění může být Viferon použit v kombinační terapii s antibakteriálními léky, glukokortikoidy, imunosupresivy, interferonovými induktory.
Existují důkazy o účinnosti léku Viferon při léčbě a prevenci následujících onemocnění a stavů: herpes, chlamydie, ureaplasmóza, toxoplazmóza, cytomegalovirová infekce u dospělých a dětí starších 1 roku; juvenilní revmatoidní artritidu; meningeální klíšťovou encefalitidu; prostatitis různých etiologií; septické pooperační komplikace, glomerulonefritida spojená s virem, pyelonefritida.

V současné době nebyly hlášeny případy předávkování Viferonem.

Lékové interakce lék Viferon není popsán.

Podmínky skladování

Lék by měl být skladován při teplotě 4-10 ° C na suchém, tmavém místě. Doba použitelnosti - 2 roky.
Obchodní podmínky lékárny
Lék je k dispozici na lékařský předpis.

Jak se nechat nakazit. Těhotenství a porod

Dívky! Mám 36. týden a doma je ošetřovna: můj 3-letý syn má teplotu 39,5 (3 dny ve vysokém tempu), manžel má hloupý a bolestivý krk a kašel. Obecně jim rolníci nedovolí, aby si užívali posledních týdnů těhotenství (nemluvě o tom, že kvůli své nemoci si nekupovali jednu věc pro ty nejmenší - chystali se na víkend, ale onemocněli: (Ale ve skutečnosti Co mám dělat, abych s takovým přímým kontaktem nebyl nemocný - i když jím česnek a hodně piju.

Oksolinovaya maz '. Těhotenství a porod

Moget byt 'kto-nibud' znack mogno li pol'zovatsya oksolinovoy maz'ya dlay profilaktiki grippa vo vremya beremennosti?

Viferon -2 ve 13. týdnu ?. Těhotenství a porod

Je možné použít Viferon-2 (500000) 13. týden? ?? Řekl jen pokyny Viferonovi... od 28-34 týdnů, Viferon-1 by měl být používán, a od 35 do 40 týdnů - již Viferon-2. Používám šmouhy 5-6 týdnů. našel gardnerella, ureaplasma biovar a cytomegalovirus, krev je normální, můj lékař předepsal kurz terginan a acylact na LCD, a nyní kurz viferon-2 (500,000)... Je Viferon sám dost? Chybí mi čas? (Můj doktor mi opravdu nevěří

Viferon. Těhotenství a porod

Dívky, naposledy jsem byl předepsán Viferon-1 (pro děti) svíčky na recepci dohtor. A kdo to už vlákno používá? použít nebo skóre na to?

Jak se dostat nemocný ?. Těhotenství a porod. Konference na 7th.ru

Je možné pít něco jako arbidol nebo něco během těhotenství? všechny ankety jsou nemocné. Bojím se jít na veřejné místo, každý kašle, cín je snadný.

VIFERON masť. Dětská medicína

Řekni mi, prosím, možná se někdo poradil s kompetentními lékaři. Mám takovou otázku - nerespektuji všechny druhy imunostimulantů, jako je Aflubin, Immunal a další, protože se domnívám, že „zasahují do práce“ přirozené imunity. Tady je. Používal jsem Viferon mast před tím, než dítě šlo na kliniku, a tak dále, to není moc často. A teď moje dcera šla do zahrady. Začínala ji rozmazlovat každý den - ráno a večer, jak je napsáno v návodu - to je nutné během měsíce. Kolik.

Mast Viferon. Dětská medicína

Řekni mi, prosím, je možné, že si natřete nos s Viferon mastí donekonečna, nebo je nějaký limitovaný čas? Právě teď, během období epidemie, mnu svou dceru kvůli prevenci. A kolik toho lze udělat?

Co můžete říct o "Viferon"? Dětská medicína

Často máme nemocné dítě ve věku 3 let. Slyšel jsem, že existuje taková droga - "Viferon". Kdo může použít? Podíl, stojí za nákup nebo ne?

viferon svíčky. Těhotenství a porod

Dívky, které se přišly - řekněte mi prosím! Terapeut mi poradil, abych jmenoval dospělou osobu BIFERON (neřekl jsem dávkování, jen dospělý. A nemyslel jsem si, že by mohl být úlovek (() kvůli tomu, že to byl sub-účastník a za to, že bych nebyl úplně nemocný. Šel jsem do lékárny. - Co je vám 1,2,3, říkám - dospělý, řeknu, že oba dva a tři jsou dospělí, obecně jsem si vzal 3, kde jsem 1000000. Přečetl jsem si instrukce, nejen že je to povoleno od 14 týdnů (mám 11), takže také řekl.

Prosím rady. Těhotenství a porod

Ahoj holky. Všichni s tímto. Nevypadají nemocné. Ale onemocněl jsem, to znamená, že zdravotní stav je dobrý, tak letargie, únava, nevypadnutí a ráno se Sedna nachlala na spodním rtu. Používám Zovirax k vysušení a zabití viru tak, aby nedošlo k žádnému pokroku. Četl jsem na internetu o Zoviraxu velmi nepříjemné komentáře a recenze. Co říkáš? Kdo a jak často? A co jiného si můžeš myslet! Bojím se! Vzpomínám si před 3 lety ve stejnou dobu, kdy jsem dostal zima a doktor skočil.

Acyklovir v nose pro dítě. Lékařství a zdraví

Vážení odborníci, žádám vás o vyjádření kvalifikovaného stanoviska! Stručně situace: dítě ve věku 4 let je často více, začíná nosem, a pak, jak šťastný. Pro účely profylaxe, při cestě na zahradu a na veřejná místa, potřísněné oxolinovou mastí, našimi místními přípravky (například infa gelem) atd. Nepomohlo to. I zde má dítě edém (ne kape, ale jako by to leželo, ale bez snotu) nos (obvykle to za den nebo dva onemocnělo), jsem šel do ledničky na horký nápoj, ale nenašel jsem ho. Ale našel.

A Arbidol a Viferon. Dětská medicína

Je možné a nutné je dát spolu s dítětem s virem? Nebo například stačí jeden Viferon? Arbidol před 2 týdny pil pro prevenci chřipky. Ale teď sebrali virus. Očividně nejedná.

Interferony - jak zacházet s dítětem? Lékárnička.

. Nyní jsou interferonové léky (obvykle svíčky, masti nebo kapky) v téměř každé domácí lékárničce. A pokud ano, bylo by pro nás lepší se o nich dozvědět více - pak bude snazší zvolit interferon pro léčbu. Odkud přišli? Interferon je jedním z "nejmladších" léčiv - poprvé se ukazuje, že existují některé látky, které inhibují růst virů, uvedli japonští virologové Yasu-ichi Nagano a Yasuhiko Kojima.
. Nyní jmenován pouze v nemocnicích. Zpravidla se jedná o dárcovskou krev. Grippferon je rekombinantní interferon, který přichází ve formě nosních kapek. Z nosní dutiny do krve se neabsorbuje, a proto funguje pouze na nosní sliznici. Předpokládá se, že ho mohou používat všichni bez omezení. Vyrábí se jako prostředek pro prevenci SARS, ale funguje dobře, když již začala virová rýma. Je důležité: pokud má dítě vysokou teplotu, není nutné omezovat se pouze na jednu chřipku - potřebujete léky, které se vstřebávají do krevního oběhu a bojují proti virové infekci v celém těle. Kipferon - rekombinantní inte.

Lékárnička budoucí matky. Vitamíny a léčiva.

Těhotenství: jaké léky lze užívat
. 6. Máte-li nachlazení, můžete použít posilování imunity. Mezi ně patří například lék obsahující interferon, který pomáhá v boji proti bakteriálním a virovým infekcím, VIFERON. Je třeba poznamenat, že dávka 150 tisíc ME je vhodná pro těhotné ženy. 7. Pro prevenci SARS a chřipky, zejména během epidemií, můžete tento nástroj použít jako OXOLINE OINTMENT. Pokládá se v malém množství do nosu, mazá mu sliznici. Účinek oxolinické masti je založen na skutečnosti, že zabraňuje zavedení viru. Doporučuje se použít oxolinovou mast před plánovanou návštěvou míst s vysokou koncentrací osob, stejně jako v období podzim-zima. Stejně tak můžete použít balzám VITA.

Viferonovye svíčky. Těhotenství a porod

Mohou těhotné ženy vložit svíčky viferon? Něco, co jsem vložil, myslím, že podporuji vaše tělo :-)